Консервілер технологиясы

  • студенттердің ет, балық, сүт және жеміс-көкөніс шикізатын өңдеу технологиясы, консервілерді өндіру технологиясы туралы білім алуы. Студент: - жануарлардың және өсімдік шикізатының құрамын, қасиеттерін, оларда өнімнің сақтау мерзімі мен сапасын арттыруға негіз болатын өңдеудің әртүрлі кезеңдерінде болатын физикалық-химиялық процестерді зерттеу; - консервілеу өнеркәсібі үшін әртүрлі материалдарды қолдану тәсілдерін зерттеу; - тоңазытқышта өңдеудің, тұздаудың, кептірудің, темекі шегудің, кептірудің негізгі өнеркәсіптік әдістерімен және консервілерді сақтаудың басқа да заманауи әдістерімен таныстыру; - өнімдерді консервілеудің технологиясы мен технологиялық схемаларын, сондай-ақ режимдерді, техника мен техникалық құралдарды зерделеу
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top