Азық - түлік өнімдерінің технологиясына кіріспе және ғылыми зерттеулер негіздері

  • Пәннің мақсаты-азық-түлік технологиясында физикалық, химиялық, биохимиялық және басқа процестердің теориялық негіздері, шикізатты өңдеу әдістері мен ғылыми зерттеулердің негіздері негізінде қолдану. Студент тамақ шикізатының жалпы сипаттамасымен, шикізаттың химиялық құрамымен, шикізат пен дайын бұйымдарды сақтау шарттарымен, жануарлар мен өсімдік шикізатын өңдеудің теориялық негіздерімен танысады, сондай-ақ оларды ғылым әдіснамасы, ғылыми жұмыстарды жүргізу әдістері мен әдістері саласындағы білімдермен және ЕҚДБ есептеу және стандарттарға сәйкес оқу құжаттарын ресімдеу дағдыларымен қаруландырады. Студент практикалық сабақтарда жануарлар мен өсімдік шикізатының химиялық құрамын есептейді, ғылыми зерттеулердің ұйымдастырылу ерекшеліктері мен кезеңдерін қарастырады. Қорытынды бағалау Портфолионы қорғау түрінде жүргізіледі.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top