Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Арнайы тағайындалған және қоғамдық тамақтану тағамдарының технологиясы
-
Пәннің мақсаты – қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің химиялық құрамын, тағамдық және биологиялық құндылығын, құрылымын, шикізатын анықтау. Оқыту нәтижесінде студент дайын өнімнің шығымы мен сапасына әсер ету мақсатында биохимиялық және физика-химиялық процестерді басқара алады; негізгі технологиялық параметрлердің әсерін түсіндіре алады биохимиялық және физика-химиялық процестердің бағыты мен тереңдігі. Өнімді әзірлеу үшін қорытынды бағалауды қорғау
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6