Арнайы тағайындалған және қоғамдық тамақтану тағамдарының технологиясы

  • Пәннің мақсаты – қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің химиялық құрамын, тағамдық және биологиялық құндылығын, құрылымын, шикізатын анықтау. Оқыту нәтижесінде студент дайын өнімнің шығымы мен сапасына әсер ету мақсатында биохимиялық және физика-химиялық процестерді басқара алады; негізгі технологиялық параметрлердің әсерін түсіндіре алады биохимиялық және физика-химиялық процестердің бағыты мен тереңдігі. Өнімді әзірлеу үшін қорытынды бағалауды қорғау
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top