Slow Food технологиялары

  • Мақсаты - бірнеше ұрпақ бойы жойылып кету қаупі төнген дәстүрлі тағамдарға (баяу тамақ),сондай-ақ фаст-фудты жасылдандыруға (fast food) студенттердің назарын аудару. биоәртүрлілікті сақтау мақсатында. Пән аясында студенттер өндіріс аспектілерін зерттейді баяу және жылдам тамақ халықаралық қауымдастықтар мен ұйымдардың білімі мен тәжірибесін пайдалану. Практикалық сабақтарда студенттер дәстүрлі және инновациялық тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін оңтайландыру, оның ішінде өндіріс ресурстарын тиімді пайдалану бойынша ұсыныстар әзірлейді. Қорытынды аттестаттау қорғаумен кейс дайындауды көздейді.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top