Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізатты алғашқы өңдеу
-
Пәннің мақсаты студенттерде мал шаруашылығы өнімдерінің шикізатын бастапқы өңдеу саласындағы өндірістік-технологиялық, жобалау және зерттеу қызметіне қажетті дағдыларды қалыптастыру болып табылады. Пәнді оқу барысында студент одан әрі өндіріс үшін шикізатты қайта өңдеу дағдыларына ие болады. Қорытынды бақылау тапсырманы жобалық шешуді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 4