Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдер мен шикізаттарды бақылау және бағалау
-
Пәннің мақсаты-студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың жалпы, органолептикалық, физика-химиялық, оптикалық, хроматографиялық әдістерімен таныстыру. Шикізаттың негізгі сипаттамаларын эксперименттік зерттеу әдістері, шикізат компоненттерін анықтау, шикізат қасиеттерінің физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау үшін стандартты сынақтар жүргізу.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6