Азық-түлік өнімдер мен шикізаттарды бақылау және бағалау

  • Пәннің мақсаты-студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың жалпы, органолептикалық, физика-химиялық, оптикалық, хроматографиялық әдістерімен таныстыру. Шикізаттың негізгі сипаттамаларын эксперименттік зерттеу әдістері, шикізат компоненттерін анықтау, шикізат қасиеттерінің физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау үшін стандартты сынақтар жүргізу.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top