Өңдеу өндірістері өнімдерін өңдеу және зерттеудің арнайы әдістері

  • Мақсаты: технологиялық процестің барлық кезеңдерінде тамақ материалдарының құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтауға арналған әдістер мен құралдарды зерттеу. Мазмұны: Тамақ өнімдерін термиялық өңдеу негіздері, өнімнің құрылымдық-механикалық, физика-химиялық және органолептикалық қасиеттерінің өзгеруі. Тамақ өнімдерін термиялық өңдеудің негізгі әдістерімен, тамақ өнімдерін инфрақызыл сәулеленумен өңдеу әдістерімен, инфрақызыл сәулелену көздерімен таныстыру. Акустикалық әдістерді қолдана отырып, тамақ өнімдерін өңдеудің стандартты сынақтарын жүргізу әдістері
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top