Тағамдық қауіпсіздік және өсімдік шикізаттан өнделген тағамдарының сапасын бақылау

  • Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын қамтамасыз етудің Нормативтік-құқықтық базасы. Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі қызметті ұйымдастырудың халықаралық және қазақстандық практикасы. Өнімдерге генетикалық түрлендірілген өнімдер мен қоспаларды пайдалану қауіпсіздігін бағалау әдістерін қолдану. Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерін азық-түлік өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету және сапасын бақылау тәсілі ретінде сертификаттаудың әлемдік тәжірибесі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top