Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық токсикология
-
Бұл курс уытты заттардың жіктелуін қарастырады; химиялық және биологиялық текті ксенобиотиктерді гигиеналық регламенттеуді; тамақ өнімдерінің ластану жолдарын; микоуыттар; гормоналды препараттар; пестицидтер, инсектоакарицидтер; тамақ өнімдерінің химиялық терапиялық заттармен, нитраттармен, нитриттермен, нитрозаминдермен, диоксиндермен және полициклді хош иісті көмірсутектермен ластануын қарастырады. Зерттеу барысында студенттер тағам өнімдерінің химиялық элементтерін токсикологиялық-гигиеналық бағалау және санитарлық-микробиологиялық талдау дағдыларын меңгереді.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1