Тағамдық токсикология

  • Бұл курс уытты заттардың жіктелуін қарастырады; химиялық және биологиялық текті ксенобиотиктерді гигиеналық регламенттеуді; тамақ өнімдерінің ластану жолдарын; микоуыттар; гормоналды препараттар; пестицидтер, инсектоакарицидтер; тамақ өнімдерінің химиялық терапиялық заттармен, нитраттармен, нитриттермен, нитрозаминдермен, диоксиндермен және полициклді хош иісті көмірсутектермен ластануын қарастырады. Зерттеу барысында студенттер тағам өнімдерінің химиялық элементтерін токсикологиялық-гигиеналық бағалау және санитарлық-микробиологиялық талдау дағдыларын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top