Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық биотехнология
-
Пән азық-түлік биотехнологиясы өнімдерінің жіктелуі, бағыттары мен ұғымдарын, ферменттер, тағамдық ақуыз, полисахаридтер, гликозидтер, аминқышқылдар, тағамдық қышқылдар, витаминдер және басқа да биологиялық белсенді заттардың техникасы мен өнеркәсіптік өндірісіндегі биотехнологиялық процестерді қолдану туралы қажетті теориялық білімдер мен түсініктерді қалыптастырады; сонымен қатар ет және ет өнімдерін, сүт және сүт өнімдерін, өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндірудегі биотехнологияны үйренеді.
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1