Мал шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеуде сапаны қамтамасыз ету

  • Пән білім алушыларда теориялық білім мен мал шаруашылығы өнімінің шикізатын қайта өңдеу, сапасы мен қауіпсіздігін бақылау, дайын өнімді сақтау, тасымалдау процестерін жүзеге асырудың практикалық дағдыларын қалыптастырады. Мал шаруашылығы өнімдерін сақтау әдістерін, өңдеу тәсілдері мен режимдерін айқындайды және шикізат пен дайын өнімнің сапасын, сондай-ақ сипаттамалары мен қасиеттерін, шикізат пен дайын өнімді сақтаудың негізгі режимдері мен тәсілдерін қамтамасыз ету жөніндегі шараларды көздейді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top