Тағам өнеркәсібі салаларының жалпы технологиясы

  • Курс шикізат пен жартылай фабрикаттарды өңдеудің ғылыми негізделген принциптері мен әдістерін зерттеуге бағытталған. Негізгі және қосымша шикізаттың сипаттамалары, өсімдіктер мен жануарлардан алынатын өнімдердің құрамы мен қасиеттері, жарма өнімдерін, өсімдік майын, уыт, нан-тоқаш және кондитерлік өнімдерді өндіру технологиясы, Қоғамдық тамақтандыру технологиясы, Мал шаруашылығы өнімдері технологиясының жалпы технологиясы; Технологиялық процестерді жүзеге асыру тәсілдері қарастырылады
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top