Генетикалық модифицирленген тағам өнімдері

  • Бұл курс тамақ өнімдерінің гендік-модификацияланған көздері саласында білім алуға, гендік-модификацияланған организмдерді (ГМО) алуға, пайдалануға; трансгендік организмдерді алуға және пайдалануға, ГМО өндіруден және пайдаланудан қауіптер көздеріне бағытталған. ГМО алу қауіпсіздігі, гендік инженерия және биоқауіпсіздік саласындағы мемлекеттік реттеу, ГМО алу және пайдалану кезіндегі қызметті бақылау және реттеу мәселелерін зерттеуге ерекше көңіл бөлінеді.
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top