Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдері өндірісі технологияларының теориялық негіздері
-
Пәнді меңгеру процесінде практикалық қызметте одан әрі пайдалану үшін қажетті құзыреттер алынады. Сақтау және аспаздық өңдеу кезінде жүретін негізгі процестер қарастырылады; тамақ технологиясының химиялық, физика – химиялық, биохимиялық, микробиологиялық, коллоидтық процестері, ет, балық және сүт өнімдері технологиясының ғылыми негіздері, консервілер, тағам концентраттары, өсімдік майлары технологиясының негіздері, қоғамдық тамақтану өнімдерінің, тағамдық қоспалардың, пектиннің технологиялары
-
Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2