Азық-түлік өнімдері өндірісі технологияларының теориялық негіздері

  • Пәнді меңгеру процесінде практикалық қызметте одан әрі пайдалану үшін қажетті құзыреттер алынады. Сақтау және аспаздық өңдеу кезінде жүретін негізгі процестер қарастырылады; тамақ технологиясының химиялық, физика – химиялық, биохимиялық, микробиологиялық, коллоидтық процестері, ет, балық және сүт өнімдері технологиясының ғылыми негіздері, консервілер, тағам концентраттары, өсімдік майлары технологиясының негіздері, қоғамдық тамақтану өнімдерінің, тағамдық қоспалардың, пектиннің технологиялары
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top