Тағам қауіпсіздігіндегі ғылыми зерттеулердің негіздері

  • Пән тамақ қауіпсіздігіндегі ғылыми зерттеулердің негіздері туралы білімді қалыптастырудан тұрады. Пәнді меңгеру білім алушыларға тамақ өнімдерін өндіру саласында кең және терең білімді меңгеруге, мал және өсімдік тектес шикізаттан тамақ өнімдерін өндіруде жүріп жатқан күрделі процестердің ғылыми негіздерін зерделеуге, технологиялық процестердің негізгі параметрлерін, шикізаттың, жартылай фабрикаттардың қасиеттерін және дайын өнімнің сапасын өлшеуге арналған құралдарды пайдалануға мүмкіндік береді
  • Образовательная программа 6B07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top