Жануар тектес екіншілік шикізаттарды кешенді қайта өңдеу негіздері 1

  • Жануарлардан алынатын екіншілік шикізаттарды кешенді өңдеудің негізгі технологиялық әдістерін, ерекшеліктері мен принциптерін меңгеру. Ет өңдеу кәсіпорындарының екіншілік шикізаттарының жіктелуін, өңдеу түрлерін және классикалық қолданылуын зерделеу. Химиялық-технологиялық өңдеу кезінде жануарлар майларының құрылымы, синтезі және трансформациясы туралы құзыреттіліктерді қалыптастыру
  • Образовательная программа 6B07201 Тамақ өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top