Тамақтану физиологиясы

  • Тамақтану туралы ғылымның дамуының негізгі кезеңдері. Тамақтану физиологиясының теориялық негіздері. Теңдестірілген тамақтану теориясы. Рационалды тамақтану негіздері. Рационалды тамақтанудағы белоктар, майлар, көмірсулар. Рационалды тамақтанудағы минералды заттар. Рационалды тамақтанудағы витаминдер. Шикізат құрамының жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің сапасына әсері. Теңдестірілген тағам теориясының негізінде тағам өнімдерінің технологиясы. Азық-түліктің барабар теориясы негізінде тағам өнімдерінің технологиясы.
  • Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top