Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты жалпы және кәсіби-бағдарланған құзыреттілікке, жоғары рухани-адамгершілік қасиеттерге ие, тұрақты кәсіби өсуге және тұлғалық дамуға ұмтылатын азық-түлік өндірісі мен қоғамдық тамақтану өнімдерінің қазіргі заманғы технологиялары саласында терең кәсіби құзіреттілікті меңгерген бәсекеге қабілетті, жоғары білікті мамандар даярлау
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
ЖОО атауы Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Менеджмент
Басқару психологиясы
Шет тілі (кәсіби)
Ғылыми зерттеулер мен инновациялық қызметті ұйымдастыру және жоспарлау
Зерттеу қызметінің негіздері
Тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері
Тамақтану физиологиясы
Тағамдық және биологиялық белсенді қоспалар
Тағам өнімдерін сақтаудың заманауи технологиялары
Тағам өнімдерінің заманауи биотехнологиясы және технологиясы
Қоғамдық тамақтанудың заманауи технологиялары
Қоғамдық тамақтанудағы қызмет көрсету және сервис технологиясы
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Азық-түлік өнімдерінің ғылымы туралы білімді және білімді дамытуды көрсетеді
- Кәсіби салада және шет тілдер ортасында басқарушылық және коммуникативтік дағдыларды қалыптастырады
- Процесті ұтымды басқаруды ұйымдастыруға және азық-түліктің сапасын жақсартуға шикізат құрамының әсерін талдай алады
- Қазіргі заманғы тамақ өндірісінің технологияларын, қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндіру технологияларын әзірлеу және енгізу, ақпаратты жинау және түсіндіру және қалыптасқан пайымдаулар негізінде технологиялық құжаттаманы құрастыра алады
- Азық-түлік өнімдері технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және инновациялық қызметті ұйымдастыру мен жоспарлау әдіснамасын меңгеруді көрсетеді, жаңа ортада мәселелерді шешу үшін оларды қалай қолдануды біледі, пәнаралық тұрғыдан кең
- Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және басқару қызметін дербес түрде интеграциялауға, жүйелеуге, білімді жаңартуға және оны кәсіби деңгейде қолдануға қабілетті
- Тұрақты өзгеретін әлеуметтік шындықтағы басқарудың психологиялық механизмдерін білу