Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Қазтұтынуодағы Қарағанды университеті

Оқыту нәтижелері

  • Азық-түлік өнімдерінің ғылымы туралы білімді және білімді дамытуды көрсетеді
  • Кәсіби салада және шет тілдер ортасында басқарушылық және коммуникативтік дағдыларды қалыптастырады
  • Процесті ұтымды басқаруды ұйымдастыруға және азық-түліктің сапасын жақсартуға шикізат құрамының әсерін талдай алады
  • Қазіргі заманғы тамақ өндірісінің технологияларын, қоғамдық тамақтандыру өнімдерін өндіру технологияларын әзірлеу және енгізу, ақпаратты жинау және түсіндіру және қалыптасқан пайымдаулар негізінде технологиялық құжаттаманы құрастыра алады
  • Азық-түлік өнімдері технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және инновациялық қызметті ұйымдастыру мен жоспарлау әдіснамасын меңгеруді көрсетеді, жаңа ортада мәселелерді шешу үшін оларды қалай қолдануды біледі, пәнаралық тұрғыдан кең
  • Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми-зерттеу және басқару қызметін дербес түрде интеграциялауға, жүйелеуге, білімді жаңартуға және оны кәсіби деңгейде қолдануға қабілетті
  • Тұрақты өзгеретін әлеуметтік шындықтағы басқарудың психологиялық механизмдерін білу
Top