Қоғамдық тамақтанудың заманауи технологиялары

  • Қоғамдық тамақтану кәсіпорындарындағы технологиялық процестің ерекшеліктері. Қоғамдық тамақтанудағы инновациялық технологиялардың қажеттілігін негіздейтін мәні, жағдайлары және факторлары. Қоғамдық тамақтану өнімдерін өндіру уақытын қысқарту және қоғамдық тамақтандыру кәсіпорны жұмысының тиімділігін арттыру тәсілдері. Технологиядағы инновациялар. Инновациялық жабдықты қолдану. Жаңа өнімдерді жасау. Технологиялық құжаттаманы әзірлеу және ресімдеу.
  • Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top