Азық-түлік тауарларының сапасын бақылаудың статистикалық әдістері

  • Азық-түлік тауарларының сапасын қамтамасыз етудегі бақылаудың статистикалық әдістерінің маңызы. Сапаны бақылау құралдары. Парето Диаграммалары. Себеп-тергеу диаграммасы. Гистограмма. Шашырату диаграммасы. Қатпарлану әдістері. Бақылау парақтары және бақылау карталары. Сапа шығындарын талдау. Сапаны бақылаудағы инновациялар. Азық-түлік тауарларын өндіруде сапаны бақылаудың статистикалық әдістерін қолдану ерекшеліктері.
  • Образовательная программа 7M07502 Стандарттау және сертификаттау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top