Азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау теориясы мен практикасы

  • Қазіргі кәсіпорын қызметінде азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың орны мен маңызы. Азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың нормативтік базасы. Азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылаудың заманауи әдістері мен әдістемелері. Жүйелік тәсіл. Азық-түлік өнімдерінің сапасын бағалау әдістері, қолдану тәжірибесі. Азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау әдіснамасын жетілдіру. Сапа көрсеткіштерін оңтайландыру мақсатында болжау.
  • Образовательная программа 7M07502 Стандарттау және сертификаттау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top