Тағам өнімдерін сенсорлық талдау, тұтынушылар сұранысын сараптау

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнімдеріне сенсорлық талдау жасау және сенсорлық талдау әдістерін қолдану қабілетін қалыптастыру. Сенсорлық (органолептикалық) талдау әдістерімен тұтынушылардың қалауларына сараптама жүргізу мүмкіндіктері, сенсорлық талдаудың халықаралық жіктелуі, ISO стандарттары, өнімдерді тұтынушылық бағалау әдістері жобаға бағытталған тәсіл және студенттердің жеке және топтық жұмыс қолдануы арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top