Тағамдық өнімдердің дизайны мен орамдары

  • Пәннің мақсаты – тамақ өнімдерінің дизайны мен орамдарын әзірлеу қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында тағамның дизайны (пішіні, түсі, дәмі, құрылымы), өнімдерді өндіру технологиясы және презентациясы, орау материалдарының негізгі түрлері, қасиеттері мен технологиясы, орауыш материалдарына қойылатын талаптар, биологиялық ыдырайтын материалдар case-study, студенттердің жеке және топтық жұмысы қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top