Тағамдық өндірістегі полимерлер

  • Пәннің мақсаты - тағам өнеркәсібі үшін полимерлік материалдарды алу және пайдалану қабілетін қалыптастыру. Полимерлерді синтездеу саласындағы заманауи теориялық негіздер, полимерлердің санитарлық-гигиеналық сипаттамалары, экологиялық таза полимерлік материалдарды алудың физика-химиялық негіздері, тағам өнеркәсібіне арналған жоғары молекулалық қосылыстар және оларды алу, қолдану, полимерлі материалдардың қалдықтарын қайта өңдеу мәселелері студенттерді интерактивті сұрау негізінде қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top