Сүт және сүт өнімдері технологиясының негіздері

  • Пәннің мақсаты – сүт және сүт өнімдерін өндіру технологиясына байланысты мәселелерді шешу қабілеттерін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында сүт өндірісінің технологиясының негіздері, сүт өнімдерінің заманауи жіктелуі мен ассортименті; олардың сапасына қойылатын талаптар, органолептикалық, физика-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштер, сапа бағалауын жүргізу case-study, студенттердің жеке және топтық жұмысы қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 9
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top