Тағамдық дисперсті жүйелер

  • Пәннің мақсаты – тағамдық дисперсті жүйелер және фазааралық процестер мәселелерімен байланысты есептерді шешу қабілетін қалыптастыру, тағамдық өндіріс үшін дисперсті жүйелерді алу әдістерін қолдану және әзірлеу. Дисперстік жүйелер және фазааралық құбылыстар (адсорбция, адгезия, жұғу), жоғары дисперсті жүйелердің молекулалық-кинетикалық қасиеттері; дисперсті жүйелердің тұрақтылығы, құрылымдық-механикалық, электркинетикалық және оптикалық қасиеттері; өздігінен түзілетін жүйелер; БАЗ қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 9
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top