Тағамдық өнімдердің сапа және қауіпсіздік жүйесі

  • Пәннің мақсаты - тамақ өндірісінің негізгі кезеңдерін, тағам қауіпсіздігі мен сапасын бақылау және сүйемелдеу қабілеттерін қалыптастыру. Өнім сапасын бақылау саласындағы отандық және шетелдік озық тәжірибені зерделеу және жүйелеу, тамақ өнімдерінің сапасын арттырудың ғылыми негіздерін әзірлеу қарастырылады; жобаға бағытталған оқыту технологиясы, case-study және студенттердің жеке және топтық жұмысы қолданылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top