Тағам технологиясындағы құралдар мен аппараттар

  • Пәннің мақсаты - тамақ технологиясында қолданылатын машиналар мен құрылғыларды құру және пайдалану қабілеттерін қалыптастыру. Механикалық, гидромеханикалық, жылу масса лмасу және биотехнологиялық процестерді жүргізу үшін, тағам өнімдерін қаптау үшін, тағамдық ортаны түрлендіргіш машиналар мен аппараттардың жұмыс қағидаттары, жаңа тағам өнімдерін өндіру бойынша қағидаттар, инженерлік тапсырмалар case-study, интерактивті сұрау қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 9
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top