Тағамдық химия

  • Пәннің мақсаты тағам өнімдерінің құрамы мен химиялық, физикалық және функционалдық қасиеттерінің өзгерістері арасындағы байланысты орнату қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында: тағамның негізгі құрамдас бөліктерінің химиялық құрамы, қасиеттері, сақтау, шикізатты өңдеу кезінде болатын химиялық процестер, тағамдық жүйелердегі биологиялық белсенді қоспалардың рөлі, қауіпсіздік талаптары, рационалды тамақтану негіздері студентердің топтық жұмысын қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top