Сусын өндіру технологиясы

  • Пәннің мақсаты – әртүрлі алкогольді және алкогольсіз сусындарды өндіру технологиясына байланысты мәселелерді шешу қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында: әртүрлі сусындарды өндіру технологиясының негіздері, технологиялық жабдықтар; түссіздендіру және тұрақтандыру мақсатында өңдеу әдістері, технологиялық процестің әртүрлі кезеңдерінде микробиологиялық, технохимиялық бақылауы студенттердің жеке және топтық жұмысы, case-study әдістерін қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
  • Несиелер 9
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top