Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сусын өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты – әртүрлі алкогольді және алкогольсіз сусындарды өндіру технологиясына байланысты мәселелерді шешу қабілетін қалыптастыру. Пәнді оқу барысында: әртүрлі сусындарды өндіру технологиясының негіздері, технологиялық жабдықтар; түссіздендіру және тұрақтандыру мақсатында өңдеу әдістері, технологиялық процестің әртүрлі кезеңдерінде микробиологиялық, технохимиялық бақылауы студенттердің жеке және топтық жұмысы, case-study әдістерін қолдану арқылы қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07204 Тағамдық химия және технология
-
Несиелер 9
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7