Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің реологиясы
-
Пәнді оқу білім алушыларға тұтқыр серпімді және тұтқыр пластикалық материалдарды өңдеу кезінде болатын физикалық құбылыстардың мәнін зерттейтін ғылым ретінде тамақ өнімдерінің реологиясы, шикізат, жартылай фабрикаттар реологиясы туралы негізгі түсініктерді қалыптастырады. Өнімдер мен өнімдер. Өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттері. Тағам өнімдерінің консистенциясы мен реологиялық сипаттамаларын анықтау әдістері. Реологиялық құрылғылардың жұмыс жасау принциптері. Технологиялық процестерді және дайын өнімнің сапасын бақылау.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1