Тамақтану физиологиясы

  • Пән тағамдық физиологияның қазіргі заманғы түсініктері, адам ағзасы үшін тағамның рөлі, қоректік заттардың, витаминдердің, микроэлементтердің тамақтану құрылымындағы рөлі, тағамның адам өміріндегі рөлі, рационалды тамақтану принциптерін, ағзадағы негізгі зат алмасу процестері, әртүрлі тағамдық өнімдердің энергетикалық және тағамдық құндылығы, тәуліктік энергия шығыны, ас қорыту кезіндегі тағамның физикалық және химиялық өзгерістерін қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top