Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік өнімдері мен шикізатының сапасын бақылау және бағалау
-
Өнім сапасы түсінігі қарастырылады. Тағам өндірісі өнімдерінің қасиеттері. Сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнім сапасын бағалау әдістері. Технологиялық процестерді және дайын өнімнің сапасын бақылау әдістері. Технологиялық, санитарлық-технологиялық зертханалар жүзеге асыратын бақылау. Тамақ өнімдеріне органолептикалық талдау жүргізу тәртібі. Шикізаттың дұрыс салынуын анықтау және физика-химиялық талдау
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2