Азық-түлік өнімдері мен шикізатының сапасын бақылау және бағалау

  • Өнім сапасы түсінігі қарастырылады. Тағам өндірісі өнімдерінің қасиеттері. Сапа көрсеткіштерінің номенклатурасы. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнім сапасын бағалау әдістері. Технологиялық процестерді және дайын өнімнің сапасын бақылау әдістері. Технологиялық, санитарлық-технологиялық зертханалар жүзеге асыратын бақылау. Тамақ өнімдеріне органолептикалық талдау жүргізу тәртібі. Шикізаттың дұрыс салынуын анықтау және физика-химиялық талдау
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top