Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін консервілеу
-
Тамақ өнімдерін консервілеу негіздеріне кәсіби-бағытталған оқыту аясында қалыптасатын қажетті құзыреттіліктер, арнайы және функционалдық консервілерді өндіру технологиясы және консервілерді өндірудің технологиялық сызбаларын құрастыру, жабдықтарды есептеу, рецептураларды құрастыру, консервілер өндірісіне технохимиялық бақылау жүргізу, оңтайлы технологиялық нұсқалар мен технологиялық желілерді таңдау дағдылары қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2