Дегустациялық сараптау және органолептикалық бағалау

  • Пән тағам өнімдерінің дегустация талдауының негіздері, органолептика туралы ғылым ретінде жалпы мағлұматтар, органолептиканың психофизиологиялық негіздері, дегустация талдауының сараптамалық әдістемесі, заманауи дегустация талдауын ұйымдастыру, тағамның дәмін анықтау және сенсорлық бағалау жүргізу әдістері. өнімдерді, дегустация актісін жасау және беру тәртібін, органолептикалық талдауға арналған бөлмелері мен жабдықтарға қойылатын талаптарды қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top