Азық-түлік өнімдерінің стандарттары және техникалық реттеу

  • Пән өнімнің сапасын арттыру бойынша ұйымдастырушылық, техникалық іс-шараларды жүргізуді регламенттейтін ережелерді әзірлеу және қолдану мәселелерін, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнімнің сапасына қойылатын стандарттардың талаптарын және өнімді сертификаттау тәртібін оқытады. Стандарттау, сертификаттау және метрология бойынша халықаралық ұйымдар. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемасы.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top