Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
-
Пән оқытылады: сүттің шаруашылыққа түскен кездегі санитарлық-гигиеналық жағдайы, алғашқы өңдеу кезіндегі шикі сүттің сапасын бақылау, сиыр сүтінің, дайын сүт өнімдерінің негізгі сипаттамалары, ашытылған сүт өнімдерінің технологиясы, балмұздақ жасау технологиясы. ; пастерлеудің, гомогенизацияның, стерилизацияның теориялық негіздері. Студенттер қабылдау, іріктеу әдістері бойынша дағдыларды меңгереді; технологиялық процестерді енгізу жолдары, технологиялық схемалар мен сүт өндіру желілерін құру.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2