Ұлттық және шетел асханасының тағамдарын дайындау технологиясы

  • Бұл курс ұлттық және шетел тағамдарын дайындау технологиясының толық сипаттамасын, ассортиментін және ерекшеліктерін, тағамдарды, тіске басарларды, аспаздық өнімдерді, сусындарды безендіру мен ұсыну ережелерін, дәстүрлерін оқытады. Термиялық аспаздық өңдеудің әртүрлі әдістері, оларды жүзеге асыру шарттары мен режимдері, дайын тағамдардың тағамдық және биологиялық құндылығына өңдеудің әсері, сонымен қатар ыдыстар мен өнімдерге қойылатын нормативтік талаптар.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top