Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану гигиенасы
-
Пәнді оқу өндірістің санитарлық-гигиеналық мәдениеті туралы түсінік қалыптастырады. Пәнде рационалды тамақтануды ұйымдастырудың физиологиялық негіздері; тамақ өнімдерін талдау әдістемесі; мемлекеттік санитарлық қадағалаудың ұйымдастыру және құқықтық негіздері; азық-түлік өнімдерінің санитарлық сараптамасы, алдын алу және ағымдағы санитарлық-эпидемиологиялық қадағалау; тамақ кәсіпорындарын санитарлық-гигиеналық тексеру әдістемесі қарастырылады.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1