Сары май және ірімшік өндіру технологиясы

  • Қарастырылады: ірімшік және май жасау тарихы, сары май, ірімшік алу, шикізатты өңдеудің жаңа физикалық әдістері, сүттің шикізатқа жарамдылығына әсер ететін факторлар, технологиялық процестерді жүзеге асыру әдістері, қазіргі заманғы май және ірімшік жасаудың ғылыми негіздері, сиыр майы мен ірімшіктің әртүрлі түрлерінің сипаттамалары,май мен ірімшіктің жіктелуі, май мен ірімшіктің әртүрлі түрлерін өндірудің технологиялық схемалары, азық-түлік есептеулерін жүргізу, рецептураларды дайындау.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top