Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Химия
-
Пәнді зерттеу мақсатында студенттерді тамақ өнімдерінің химиялық құрамымен, өнімдерді өңдеу кезінде шикізатта өтетін химиялық процестердің жалпы заңдылықтарымен, өнімдерді өндіру және сақтау кезінде ақуыздардың, липидтердің, көмірсулардың физика-химиялық және биохимиялық өзгерістерімен таныстыруға, судың белсенділігі мен тамақ өнімдерінің тұрақтылығы туралы, сондай-ақ тамақ технологиясың өндіру кезінде химиялық және коллоидтық құбылыстар, тамақ өнімдерінің физика-химиялық және биохимиялық өзгерістері туралы білуге бағытталған.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1