Химия

  • Пәнді зерттеу мақсатында студенттерді тамақ өнімдерінің химиялық құрамымен, өнімдерді өңдеу кезінде шикізатта өтетін химиялық процестердің жалпы заңдылықтарымен, өнімдерді өндіру және сақтау кезінде ақуыздардың, липидтердің, көмірсулардың физика-химиялық және биохимиялық өзгерістерімен таныстыруға, судың белсенділігі мен тамақ өнімдерінің тұрақтылығы туралы, сондай-ақ тамақ технологиясың өндіру кезінде химиялық және коллоидтық құбылыстар, тамақ өнімдерінің физика-химиялық және биохимиялық өзгерістері туралы білуге бағытталған.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top