Сүт кәсіпорындарын жобалау

  • Пән өнеркәсіптік кәсіпорынның бас жоспарын қарастырады; кәсіпорын аумағын жоспарлау және дамыту; сүт өнеркәсібі кәсіпорындарындағы азық-түлік елді мекендері; өнім ассортиментін, өндірістің әдістері мен технологиялық схемасын таңдау; шикізатты кешенді өңдеу және қайталама шикізатты пайдалану; машиналар мен құрылғылардың жұмысын ұйымдастыру; технологиялық жабдықты есептеу және таңдау; өндірістік желілер мен үздіксіз жабдықты пайдалану.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top