Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштері оқытылады. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік тәуекелдерін бағалау. Анықтау әдістері .физикалық, химиялық және биологиялық. Шикізат пен тамақ өнімдерін ластағыштар, қауіпсіздік нормативтері. Тағамдық, биологиялық белсенді, технологиялық қоспалар; генетикалық түрлендірілген өнімдер. Тағамдық токсикология.Ксенобиотиктер мен контаминанттарды талдау. ГОСТ, ҚР СТ, ТУ талаптарына сәйкес тамақ өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін бағалау.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2