Тағам өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштері оқытылады. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік тәуекелдерін бағалау. Анықтау әдістері .физикалық, химиялық және биологиялық. Шикізат пен тамақ өнімдерін ластағыштар, қауіпсіздік нормативтері. Тағамдық, биологиялық белсенді, технологиялық қоспалар; генетикалық түрлендірілген өнімдер. Тағамдық токсикология.Ксенобиотиктер мен контаминанттарды талдау. ГОСТ, ҚР СТ, ТУ талаптарына сәйкес тамақ өнімдерінің сапасын, қауіпсіздігін бағалау.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top