Тамақ өнімдерінің контаминациясы

  • Пән тамақ өнімдерінің физикалық және химиялық ксенобиотиктермен ластану қаупінің түрлерін және олардың қандай ауруларды тудыратынын; тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық қоспаларды, ластаушы заттарды, полимерлі және басқа материалдарды пайдалануды бақылауды; генетикалық түрлендірілген тамақ өнімдерін бақылау жүйесін; тағамтану ғылымының теориялық және практикалық аспектілерін; тамақтанумен байланысты аурулардың алдын алу үшін қауіпсіздікті бақылауды қарастырады.
  • Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top