Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің контаминациясы
-
Пән тамақ өнімдерінің физикалық және химиялық ксенобиотиктермен ластану қаупінің түрлерін және олардың қандай ауруларды тудыратынын; тамақ өнеркәсібінде қолданылатын тағамдық қоспаларды, ластаушы заттарды, полимерлі және басқа материалдарды пайдалануды бақылауды; генетикалық түрлендірілген тамақ өнімдерін бақылау жүйесін; тағамтану ғылымының теориялық және практикалық аспектілерін; тамақтанумен байланысты аурулардың алдын алу үшін қауіпсіздікті бақылауды қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07200 Тағам өнімдерін өндіру
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1