Тамақтану мәдениеті (сала бойынша)

  • Пәнде әлем халықтардың мәдениеті, тамақтану мәдениет әдебі, қазақ және түрлі халықтардың мәдениеті, тамақтанудың тәрбиелік мәні, дұрыс тамақтану негізі, дастарқан басында өзін-өзі дұрыс ұстау ережелерін, дастарқанды жабдықтау, тағам әзірлеу технологиясы, Әлем халықтарының тағамдары. қарастырылады. Жалпы мәдениет концепциялары негізінде мәселелерді шешу жолдарын талдайды, критериалды бағалау, диагностикалау, оқушының тұлғалық дамуын қалыптастыру сипатталады
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top