Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану мәдениеті (сала бойынша)
-
Пәнде әлем халықтардың мәдениеті, тамақтану мәдениет әдебі, қазақ және түрлі халықтардың мәдениеті, тамақтанудың тәрбиелік мәні, дұрыс тамақтану негізі, дастарқан басында өзін-өзі дұрыс ұстау ережелерін, дастарқанды жабдықтау, тағам әзірлеу технологиясы, Әлем халықтарының тағамдары. қарастырылады. Жалпы мәдениет концепциялары негізінде мәселелерді шешу жолдарын талдайды, критериалды бағалау, диагностикалау, оқушының тұлғалық дамуын қалыптастыру сипатталады
-
Образовательная программа 6B01404 Көркем еңбек және сызу мұғалімін даярлау
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2