Тамақ өнеркәсiбiнің машиналары, автоматтары және ағынды желілері

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында қолданылатын технологиялық ағындық желілер және олардың құрамына кіретін машина-автоматтар зерттеледі. Автоматты қоректендіргіштердің құрылымы, жіктелуі және негізгі түрлері. Қоректендіргіштердің функционалдық элементтері. Бункерден тыс бағдарлау. Бұйымдарды кеңістікте автоматты бағдарлауға арналған құрылғылар. Автоматты мөлшерлеу, түсіру және қысу, орау, төсеу, құлыптау құрылғылары. Жабық, ашық және аралас технологиялық ағынды желілер.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top