Ет және сүт өнімдерін жылулық және тоңазытып өндеуге арналған технологиялық жабдықтар

  • Бұл курста ет және сүт кәсіпорындарында қолданылатын жылу алмастырғыштар туралы ақпарат зерттеледі. Электр, газ, бу және отпен жылытылатын технологиялық жабдықтың құрылғысы, жұмыс істеу принципі және жұмыс істеу ерекшеліктері қарастырылады. Термиялық өңдеудің әртүрлі әдістерінің артықшылықтары мен кемшіліктері көрсетілген. Ет және сүт өнімдеріне арналған тоңазытқыштар мен қоймалардың құрылысы мен жұмыс принципі қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top