Сумен қамтамасыз ету, канализация және жылу жүйелерінің негіздері

  • Бұл курста тамақ өндірісі кәсіпорындарының суық және ыстық сумен жабдықтау, кәріз және жылу желілерін пайдалану кезінде монтаждау, баптау, сынау ережелері мен технологиялары зерттеледі. Цехтарды сумен жабдықтаудың әртүрлі жүйелері қарастырылады. Құбырлар, бекіту және реттеу арматурасы. Өндірістік және тұрмыстық кәріз. Өндірістік ғимараттарды жылумен жабдықтау. Су және жылумен жабдықтаудың, кәріз жүйесінің гидравликалық жүйелерін тамақ өндірісі кәсіпорындарының есептеу негіздері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top