Өнеркәсiптiк құрылыс негiздерi

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының өндірістік ғимараттарының түрлері және олардың көлемдік - жоспарлау, функционалдық, құрылымдық белгілері, пайдалану режимі бойынша жіктелуі туралы түсінік беріледі. Тамақ өндірісінің өнеркәсіптік ғимараттарына қойылатын нормативтік құжаттар мен ҚНжЕ. Тамақ өндірісі үшін ғимараттардың жобаларын әзірлеу. Заманауи құрылыс материалдары мен конструкцияларын, сантехникалық бұйымдарды қолдана отырып, ғимараттарды салу және жөндеу шығындарын есептеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top