Тамақ өнеркәсiбi кәсiпорындарындағы өнеркәсіптік желдету

  • Бұл курста тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының өндірістік ғимараттарының желдету жүйесі зерттеледі: ауаның қасиеттері және оның сипаттамалары; өндірістегі ауаның ластану түрлері және технологиялық жабдықтың жұмысы кезінде бөлінетін газдарды тазарту әдістері; Өндірістік бөлмелердегі ауаны тазарту; өндірістік бөлмелердегі желдету жүйесінің құрылысы; бөлмедегі ауа көлемін және оны жаңарту жиілігін есептеу; желдету жүйелерін есептеу әдістемесі; желдету жүйелерінің жабдықтарын таңдау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top